tisdag 29 december 2009

Skönt att vara hemma igen!


Nu har vi kommit hem från julfirande i Finland... Vi hade det jätte mysigt där och träffade släkt i mängder :) Det var jätte mysigt att få umgås med min kära syster och hennes man igen, saknar dem såå.
Det var kallt där uppe i norr och Johan fick klyva ved och elda som en galning ;)
När vi skulle hem funkade inte bilen. Vi hade packat in allt och vi längtade hem. Men då var det bara att gå in igen. Johan fick hjälp av vår snälla Tomas. de såg att kylarvätskan var slut. De åkte till stan och köpte mer och höll på och fixade. Efter 1½ timme fick jag ge upp hoppet om att hinna till båten... Men jag lyckades boka en ny resa med båten som gick 12 timmar senare istället. Då fick vi gå upp halv 3 på natten istället :( Bilresan ner tog ca 5 timmar och barnen sov bara ca en timme, Milton lite mer, men ändå... Inte så lyckat. Sen en 11 timmar lång båtresa och barnen vägrade sova på båten... Men nu har de sovit till halv 9 på morgonen två dar i rad :)

Borta bra men hemma bäst!!!

1 kommentar:

  1. Ojdå, vilken resa! Förstår att det va skönt att komma hem sen. Vi firade jul i Alingsås med Johans familj. Det brukar ta 4 1/2 timme dit men tog 9 timmar den här gången pga av snöoväder. Walter gallskriker ofta när vi åker bil men han sov nästan hela vägen - bönesvar:) Kram Magda

    SvaraRadera