måndag 4 mars 2013

Tillbaka!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en härlig och innehållsrik sportlovsvecka :-) Mina föräldrar kom hit från Finland och umgicks med oss nästan hela veckan. Det var mysigt och skönt med lite hjälp. På lördagen fyllde Wilmer år, så dagen började med presentöppning!

Sen åkte vi till Tyresö simhall, som byggt om och blivit riktigt roligt för barnen. Eftersom det var helg så kunde ju Johan vara med också <3 På söndagen var vi i kyrkan och efter det firade vi Wilmer tillsammans med lite släkt. På måndagen var det strålande sol så vi passade på och åkte pulka vid Alby gård, här i Tyresö. Vi grillade korv där också och kollade på kor och får.

På tisdagen var det sämre väder, så då passade vi på och åkte till Sjöhistoriska Riksmuseet. Barnen hade skoj och träffade en kompis från området där också. Morfar, som älskar historia, berättade om allt på museet. Jaxon röjde i lekrummet :-)

Vi hade kollat upp att det skulle vara sol också på onsdag och det var det, så då begav vi oss till Kungsträdgården. Där åkte vi skridskor, skidor, klättervägg, dansade Zumba m.m

På torsdag hade vi en shoppingdag och på kvällen åkte mina föräldrar hem. I helgen har vi haft besök av trevliga vänner. Full fart med andra ord, precis som jag gillar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar